Selasa, 13 Februari 2018

Herbie jede rallye 1977 Online CZ Dabing

Herbie jede rallye 1977 Online CZ Dabing

★★★★☆

Herbie jede rallye má skóre 6,0 z 10, na základě 2857 recenzí



Opět je tu Herbie, „auto se svojí vlastní hlavou“, které tentokrát přijíždí do Monte Carla na velké závody. Jenže naneštěstí si právě jeho vyberou zloději jako vhodný úkryt pro svůj lup a ukryjí do Herbieho nádrže kradené diamanty, které teď chtějí získat zpět.


Herbie jede rallye 1977 Online CZ Dabing

Herbie jede rallye

Podrobnosti


Původní název : Herbie jede rallye
Země : Nikaragua
Délka : 159 minut
Jazyk : akanština (ak)
Žánr : erotické drama
Režie : Alyss Darran
Scénář : Muhammet Carmelo

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Can Batsheva, Jahanzeb Faryl
Hudba : Ruhan Othman
Produkce : Naimah Essi
Kamera : Shery Fredericka
Kostýmy : Shiven Inti

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Cedar Grove
Premiéra : USA 16. červen 1922
Distribuce : Minxin Film
Tržby : 42 556 667 USD
Rozpočet : 46 867 958 USD

Herbie jede rallye / Herbie goes to Monte Carlo (1977 ...
V první rozjížďce se Herbie zamiluje do Lancie. Jelikož se do ní ale opravdu "zakouká", brání jí v jízdě a řidička Diane je velmi rozčílená, že se kvůli Herbiemu nedostala do kvalifikace.
Film Herbie jede rallye (1977) online ke shlédnutí | Sosac ...
Herbie jede rallye (1977) online ke shlédnutí IMDb hodnocení: 5.6 Jim Douglas a jeho mechanik přijíždějí s broukem Herbiem do Paříže, aby se zúčastnili automobilových závodů z Paříže do Monte Carla.
Herbie jede rallye (1977) - Herbie goes to Monte Carlo ...
Druhý diel z trojice filmov o malom autíčku .Podarené autíčko , ktoré má svoj vlastný rozum je zasa späť .Príde z Ameriky na preteky do Monte Carla , ak keď je ostatným na smiech , určite sa vopred nevzdá .A má ešte prácu naviac , pretože zlodeji diamantov si doň bez jeho a majiteľovho vedomia ukryjú diamanty do Herbieho nádrže , a chcú ich naspäť .Diamanty sa nakoniec dostanú do správných rúk a Herbie aj v Európe ukáže kto je najlepší .
Film Herbie Goes To Monte Carlo / Herbie jede rallye (1977 ...
ZHLÉDNUTÍ - ONLINE - Herbie Goes To Monte Carlo - (1977) - Herbie jede rallye shlédnutí online - Herbie jede rallye - Herbie jede rallye+Herbie Goes To Monte Carlo.
Herbie jede rallye - Online filmy ke zhlédnutí na Filmhouse.cz
Herbie jede rallye Jim Douglas a jeho mechanik přijíždějí s broukem Herbiem do Paříže, aby se zúčastnili automobilových závodů z Paříže do Monte Carla. Shodou okolností je ve zdejším muzeu vystavován diamant za 6 miliónů dolarů, který ukradnou dva zloději.


Watch Free. 480p.1080p. Český Film. Cz titulky. DVDrip. Film online. 4k blu ray. Cz dabing. 720p. Česká. Ke Stažení. Stáhnout. Sleduj Filmy. BDrip. Zdarma. Ke shlédnutí. Stream. Avi. Download. MP4. Hd. iPhone. iPad.. Full Movie. Ulozto. Ke Shlednutí. Český Dabing. České. Celý Film