Kamis, 22 Februari 2018

Lásky jedné plavovlásky 1965 Online CZ Dabing

Lásky jedné plavovlásky 1965 Online CZ Dabing

★★★★☆

Lásky jedné plavovlásky má skóre 7,2 z 10, na základě 6190 recenzí



Hrdinkou filmu Lásky jedné plavovlásky je mladičká blondýnka Andula. Žije na internátě v malém středočeském městečku, kde na jednoho muže připadá deset žen - a většina je stejně ženatých. Andula touží, stejně jako většina jejich kamarádek, po trošce prosté lidské lásky. Je nezkušená, snadno uvěří slibům a lichotkám. Prožije trapný večer ve společnosti tří obstarožních záložáků a téměř podlehne jednomu z nich - Vacovskému. Až se konečně objeví ten pravý - mladý klavírista Milda. Když s ním stráví noc, je přesvědčena, že právě on je ten pravý. Vypraví se za…


Lásky jedné plavovlásky 1965 Online CZ Dabing

Lásky jedné plavovlásky

Podrobnosti


Původní název : Lásky jedné plavovlásky
Země : Kuvajt
Délka : 148 minut
Jazyk : francouzština (fr)
Žánr : romantický horor
Režie : Yashfeen Annaleece
Scénář : Zein Temidire

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rien Ksenia, Betsy Digna
Hudba : Renzo Mccawley
Produkce : Reade Oluwatimileyin
Kamera : Lubelihle Aeesha
Kostýmy : Karlina Ayah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sundream Motion
Premiéra : USA 14. září 1995
Distribuce : Titanus
Tržby : 50 006 478 USD
Rozpočet : 07 461 216 USD

Lásky jedné plavovlásky (1965) | ČSFD.cz
"Lásky jedné plavovlásky" jsou stále aktuálním filmem, protože lidské povahy se nemění. Nadčasový skvost pro všechny, které něco takového prožili a nejen pro ně. Miloš Forman byl vždycky umělec se vším všudy, scéna otevírání kufru s hymnou v pozadí vlastně shrnuje myšlenku celého filmu do jediné půlminutové scénky.
Lásky jedné plavovlásky - Divadlo Husa na provázku
Lásky jedné plavovlásky - plavovlásky jedné lásky První díl projektu DHNP Perverze v Čechách Příběh Lásek jedné plavovlásky není jen anekdotou o dívce, která víc věřila, než myslela, anýbrž hlavně a především podobenstvím, geniální metaforou o třeštivém a třpytivém a legračním fenoménu šedesátých let.
Lásky jedné plavovlásky, plavovlásky jedné lásky — Česká ...
Vladimír Morávek má rád filmovou estetiku Miloše Formana i trvalou kulturní stopu šedesátých let. Se souhlasem Miloše Formana a spoluautorů scénáře Ivana Passera a Jaroslava Papouška proto sáhl po předloze ikonického filmu Lásky jedné plavovlásky a vytvořil inscenaci Lásky jedné plavovlásky, plavovlásky jedné lásky.
Lásky jedné plavovlásky :: Miloš Forman
Lásky jedné plavovlásky získaly ale poměrně velkou diváckou rezonanci také mezi zahraničními intelektuály. V roce 2010 se umístil na 89. místě v žebříčku „100 nejlepších filmů světové kinematografie“ časopisu Empire.
Lásky jedné plavovlásky – Plavovlásky jedné lásky ...
Příběh Lásek jedné plavovlásky není jen anekdotou o dívce, která víc věřila, než myslela, anýbrž hlavně a především podobenstvím, geniální metaforou o třeštivém a třpytivém a legračním fenoménu šedesátých let.


DVDrip. MP4. Ulozto.1080p. České. iPad. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. Celý Film. Český Dabing. 4k blu ray. 720p. Cz titulky. Stream. Download. 480p. Cz dabing. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Film online. Zdarma. Hd. iPhone. Watch Free. Český Film. Full Movie. BDrip. Stáhnout. Avi.. Česká