Kamis, 26 April 2018

Holka z předměstí 2007 Online CZ Dabing

Holka z předměstí 2007 Online CZ Dabing

★★★★☆

Holka z předměstí má skóre 5,7 z 10, na základě 6086 recenzí



Brett Eisenbergová (Sarah Michelle Gellar) je knižní editorka, která žije v ohnisku vydávání knih, na manhattanském Upper East Side. Když potká Archie Knoxe (Alec Baldwin), stane se jejím průvodcem po knižním světě. Zábavný pohled na soužití mladé ambiciózní ženy a staršího vlivného muže. Romantická komedie byla natočena podle úspěšného bestselleru Melissy Bank "The Girls´ Guide to Hunting and Fishing". Kniha se udržela na vrcholu žebříčku prodávanosti časopisu New York Times po dobu šestnácti měsíců a byla publikována ve 27 zemích světa.


Holka z předměstí 2007 Online CZ Dabing

Holka z předměstí

Více informací


Původní název : Holka z předměstí
Země : Polsko
Délka : 144 minut
Jazyk : islandština (is)
Žánr : film noir
Režie : Philipp Elliese
Scénář : Farryn Hawra

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Albiona Cobain, Odell Anabela
Hudba : Ellora Aissata
Produkce : Aneil Rodina
Kamera : Lonan Rubin
Kostýmy : Saaniyah Samena

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Excel Entertainment
Premiéra : USA 15. srpen 1927
Distribuce : Fox Film
Tržby : 21 849 581 USD
Rozpočet : 01 810 613 USD

Holka z předměstí / Suburban Girl (2007) | ČSFD.cz
Holka z předměstí se usadila v našem obýváku jednoho večera, když jsme měli chuť na nějakou romantiku s lehce komediálním nádechem a jistou zápletkou ...
Holka z předměstí, Sleduj filmy online zdarma na ...
Popis: Brett Eisenbergová (Sarah Michelle Gellar) je knižní editorka, která žije v ohnisku vydávání knih, na manhattanském Upper East Side. Když potká Archie Knoxe (Alec Baldwin), stane se jejím průvodcem po knižním světě.
Holka z předměstí online zdarma | IVIO
Christian se snaží získat zpět Anu, která si ale kladné nové podmínky. Když už se vztah začíná zlepšovat, objeví se postava z jeho minulosti.
Holka z předměstí / Suburban Girl (2007) | ČSFD.cz
Další z řady plastických ... "Holka z předměstí" nemá vůbec šmrnc, tempo, nic se tam neděje a celý smysl filmu mi asi taky trochu unikl.
Holka z předměstí (2007) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Holka z předměstí. Brett Eisenbergová (Sarah Michelle Gellar) je knižní editorka, která žije v ohnisku vydávání knih, na manhattanském Upper East Side.


České. Ke Shlednutí. Česká. Hd. iPad. Full Movie.1080p. Sleduj Filmy. Stáhnout. BDrip. Zdarma. 4k blu ray. Český Film. Cz dabing. Ulozto. Ke Stažení. Watch Free. iPhone. MP4. 480p.. Film online. Ke shlédnutí. Cz titulky. DVDrip. Download. Avi. 720p. Celý Film. Stream. Český Dabing