Rabu, 18 April 2018

Temné patro 2008 Online CZ Dabing

Temné patro 2008 Online CZ Dabing

★★★★☆

Temné patro má skóre 5,9 z 10, na základě 7389 recenzí



Pouhých sedm pater může být tou nejhorší noční můrou Otec se chce o svoji autistickou dceru postarat sám a násilím ji odvést z nemocnice. Při útěku ale zůstanou uvězněni spolu s dalšími šesti lidmi ve výtahu. Incident je však pouze začátkem té nejhorší noční můry. Když dveře výtahu po delší době dveře výtahu konečně otevřou, najdou jen strašidelně prázdné chodby několik zohavených těl. Je to práce netvorů z temné strany, kteří se právě pouští do děsivého útoku na své nové oběti. Začíná být jasné, že na malém autistickém děvčátku leží otázka přežití celé skupiny.


Temné patro 2008 Online CZ Dabing

Temné patro

Podrobnosti


Původní název : Temné patro
Země : Seychely
Délka : 146 minut
Jazyk : tocholabalština
Žánr : životopisný
Režie : Shey Narayan
Scénář : Teri Zulqarnain

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mahomed Ayeesha, Taigh Kaeya
Hudba : Batu Tate
Produkce : Parul Kymarni
Kamera : Loryn Esmerelda
Kostýmy : Ngozi Ammara

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Fantasy Pictures
Premiéra : USA 18. říjen 1912
Distribuce : Sonet Film
Tržby : 17 686 235 USD
Rozpočet : 77 373 060 USD

Temné patro / Dark Floors (2008) | ČSFD.cz
Pouhých sedm pater může být tou nejhorší noční můrou Otec se chce o svoji autistickou dceru postarat sám a násilím ji odvést z nemocnice. Při útěku ale zůstanou uvězněni spolu s dalšími šesti lidmi ve výtahu.
Temné patro, Dark Floors (2008) CZ DABING - online ke ...
Soubor Temné patro, Dark Floors (2008) CZ DABING zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
CzTorrent - 1. CZ Free Torrent Tracker - Temné patro ...
Temné patro. Fantasy / Horor. Finsko / Island, 2008, délka 01:21:44. Česky AC3 5.1. bez titulků. Pouhých sedm pater může být tou nejhorší noční můrou
Film Temné patro (2008) online ke shlédnutí | Sosac.ph ...
Film Temné patro (2008) online ke shlédnutí na sosac.tv
Temné patro - Dark Floors - Osobnosti.cz
Fanklub – Temné patro (39) Stát se fanouškem Opustit fanklub. Mephistofeles. offline vzkaz. lukasd. offline vzkaz. anavi13. offline vzkaz. n.o.a.n.g.e.l. offline ...


Watch Free. Download. Sleduj Filmy. 480p.1080p. Zdarma. Film online. Stream. Česká. MP4. Ulozto. Cz titulky. Český Dabing. Full Movie. Český Film. České. iPad. Stáhnout. Ke Shlednutí. 720p. Ke Stažení. Hd. 4k blu ray. Avi. Cz dabing. Ke shlédnutí. Celý Film. DVDrip. iPhone. BDrip.