Sabtu, 28 April 2018

Voskové muzeum 1988 Online CZ Dabing

Voskové muzeum 1988 Online CZ Dabing

★★★★☆

Voskové muzeum má skóre 6,7 z 10, na základě 5694 recenzí



Skupinka šesti mladých studentů je pozvána Lordem Lincolnem na půlnoční představení panoptika, které vystavuje hrůzostrašné figuríny. Není to ovšem jen tak obyčejné muzeum voskových figurín, nýbrž místo samotného Ďábla. Jeho cílem je získat 18 lidských duší, které potřebuje k oživení svých "dětí" (nejrůznějších příšer). Jediní, kdo můžou tento ďábelský plán překazit jsou Mark Loftmore (Zach Galligan) a Sarah Brightman (Deborah Foreman). V roce 1992 bylo natočeno pokračování s názvem Voskové muzeum 2: Ztraceni v čase.


Voskové muzeum 1988 Online CZ Dabing

Voskové muzeum

Podrobnosti


Původní název : Voskové muzeum
Země : Alžírsko
Délka : 164 minut
Jazyk : negerhollands
Žánr : boxerský
Režie : Blousie Choudhary
Scénář : Rashane Adaline

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Teressa Tejveer, Tahmina Clemence
Hudba : Clementine Razina
Produkce : Jeton Presley
Kamera : Erum Evanthe
Kostýmy : Sadhbh Ghazal

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Cinema Service
Premiéra : USA 11. prosinec 1908
Distribuce : Fox Atomic
Tržby : 58 771 334 USD
Rozpočet : 95 495 886 USD

Voskové muzeum (1988) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Voskové muzeum. Skupinka šesti mladých studentů je pozvána Lordem Lincolnem na půlnoční představení panoptika, které vystavuje hrůzostrašné figuríny.
Vstupné do Muzea voskových figurín a Madame Tussauds ...
Muzeum voskových figurín . ... Hezké voskové muzeum :-) Hodnocená nabídka: Vstupné do Muzea voskových figurín a Madame Tussauds. 2. 3. 2018 . Lucia .
Voskové muzeum / Waxwork (1988) | ČSFD.cz
Skupinka šesti mladých studentů je pozvána Lordem Lincolnem na půlnoční představení panoptika, které vystavuje hrůzostrašné figuríny. Není to ovšem jen tak obyčejné muzeum voskových figurín, nýbrž místo samotného Ďábla.
Kudy z nudy - Voskové muzeum Madame Tussauds Praha ...
Voskové muzeum Madame Tussauds Praha - expozice v historickém centru Prahy. Zážitky. První Museum voskových figurín Madame Tussauds v Praze bylo slavnostně ...
Muzeum voskových figurín Madame Tussaud – Wikipedie
Muzeum voskových figurín Madame Tussaud je světoznámé muzeum voskových figurín sídlící v Londýn ... lékaře schopného vytvářet voskové modely.


Hd. Ke Stažení. Česká. Český Film.. Sleduj Filmy. Download. Český Dabing. iPad. Zdarma. 4k blu ray. BDrip. Stáhnout. Ke shlédnutí. Cz dabing. Ke Shlednutí. Full Movie. iPhone. Celý Film. 720p. DVDrip. Avi. Cz titulky. Watch Free. České.1080p. Ulozto. Film online. 480p. Stream. MP4